Van Ommeren Optiek heet nu Optiek Delfshaven

Ray-Ban brillen

Brilmonturen volgens de laatste trends

Stijl, traditie en vrijheid van expressie zijn de sleutelwoorden voor Ray-Ban, het merk dat al tientallen jaren de onbetwiste wereldleider op het gebied van brillen en zonnebrillen is. De Ray-Ban brillen collectie bestaat uit monturen in uiteenlopende stijlen. Dus of u nu op zoek bent naar een bril met een klassieke uitstraling of juist met een moderne of retro uitstraling, binnen de Ray-Ban brillen collectie vindt u altijd een brilmontuur dat bij u past. Bovendien zijn de Ray-Ban brillen altijd volgens de laatste trends.

Van klassieke tot retro brilmonturen

Comfortabele brillen

De correctiemonturen worden vervaardigd van diverse hoogwaardige materialen, zoals carbon en titanium. Dankzij deze materialen zijn de Ray-Ban brillen erg licht en comfortabel.

Kom langs bij Optiek Delfshaven!

Op zoek naar een Ray-Ban bril? Optiek Delfshaven heeft als Ray-Ban dealer een groot aanbod Ray-Ban brillen voor dames en heren. Bekijk de Ray-Ban brillen collectie online of kom langs bij Optiek Delfshaven te Rotterdam voor ons aanbod Ray-Ban brillen en gratis deskundig advies. 

Ray-Ban brillen voor hem & haar

Ray-Ban dames brillen

Correctiemonturen voor vrouwen van het merk Ray-Ban

 

Ray-Ban heren brillen

Correctiemonturen voor mannen van het merk Ray-Ban

 

Vraag het de erkende opticien in Rotterdam

Aanhef:*
Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak bij ons in de winkel te Rotterdam zijn wij bereikbaar op 010 425 31 59.

Contact