Van Ommeren Optiek heet nu Optiek Delfshaven

Over ons

Over Optiek Delfshaven

Optiek Delfshaven is in 1978 opgericht als Van Ommeren Optiek, gevestigd aan de Schiedamseweg 13 met uitzicht op het oude Delfshaven te Rotterdam. Sinds kort gaan wij verder onder de naam Optiek Delfshaven. Wij zijn een speciaalzaak met een gevestigde naam in de regio Rotterdam op het gebied van brillen en contactlenzen. Uw ogen zijn een kostbaar bezit daarom besteden wij de grootst mogelijke zorg aan uw ogen. Oogmetingen worden daarom altijd uitgevoerd door een opticien of optometrist.

Oogzorg

Onze optometrist (o.s.) kan uw ogen aan een uitgebreid onderzoek onderwerpen en screenen op bepaalde oogaandoeningen. We hebben een goede band met huisartsen in de regio, die patiënten met oogklachten naar ons doorverwijzen. Mochten er tijdens het onderzoek problemen naar voren komen die behandeling door een oogarts vereisen, dan zullen we u doorverwijzen naar Oogziekenhuis Rotterdam.

Contactlenzen

Heeft u al meerdere zachte contactlenzen geprobeerd zonder succes? Geeft u ons dan een kans om uw lenzen aan te meten! Ook met bijzondere afwijkingen aan uw ogen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als onafhankelijke contactlenspraktijk niet beperkt in de keuze van lenzen, waardoor we u altijd de contactlenzen adviseren die het best bij uw ogen passen.

Brillen

Voor een goede bril is een goede meting van belang. U kunt er bij ons op rekenen dat de meting deskundig wordt uitgevoerd. Op basis van deze meting kunt u dan door ons een bril laten maken. Daarbij heeft u de keuze uit een breed assortiment brilmonturen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze motto’s zijn “eerlijk duurt het langst” en “een tevreden klant telt voor twee.” Naast een deskundig en eerlijk advies staan wij garant voor een uitstekende service en nazorg. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u erop rekenen dat wij onze uiterste best zullen doen om u tevreden te stellen. We helpen u graag bij Optiek Delfshaven te Rotterdam!

Kom langs in onze winkel

Optiek DelfshavenIn het kort

  • Brillenwinkel sinds 1978
  • Gevestigd in Delfshaven Rotterdam
  • Brillen en lenzen
  • Oogmeting door opticien/optometrist
  • Altijd deskundig advies

Aanvullende informatie

Naamswijziging

Van Ommeren Optiek wordt Optiek Delfshaven

 

Vraag het de erkende opticien in Rotterdam

Aanhef:*
Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Laat uw ogen meten door een professional

Gratis deskundige oogmeting

Maak een afspraak