Van Ommeren Optiek heet nu Optiek Delfshaven

Contactlenzen

De beste lenzen voor uw ogen

Voor het aanmeten of controleren van contactlenzen bent u bij Optiek Delfshaven te Rotterdam aan het juiste adres. Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van lenzen en besteden de grootst mogelijke zorg aan uw ogen. Het meten van uw ogen wordt uitgevoerd door een ervaren opticien of optometrist, zodat u de contactlens krijgt die het beste bij uw ogen past.

Soorten contactlenzen

Er zijn verschillende soorten lenzen. Bij ons kunt u terecht voor daglenzen, nachtlenzen, weeklenzen, maandlenzen, harde lenzen, zachte lenzen en hybride lenzen. Er zijn ook lenzen met een hoge sterkte of multifocale lenzen en cilinder lenzen (torische lenzen).

Het juiste type lens kiezen

Om het juiste type lens te kiezen, kunnen wij u raadplegen over de soorten contactlenzen. Wij zijn als onafhankelijke contactlenspraktijk niet beperkt tot contactlenzen van bepaalde merken, waardoor we u altijd de contactlenzen adviseren die het best bij uw ogen passen. Ook met bijzondere afwijkingen aan uw ogen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de soorten lenzen online of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij ons krijgt u de contactlens die het beste bij uw ogen past

Kom langs bij Optiek Delfshaven!

Wilt u contactlenzen laten aanmeten of controleren? Maak dan een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Delfshaven te Rotterdam. Uiteraard kunt u ook voor meer informatie contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 010 - 425 31 59 of door het formulier op deze pagina in te vullen, wij laten dan zo spoedig mogelijk iets van ons horen.

Vraag het de erkende opticien in Rotterdam

Aanhef:*
Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak bij ons in de winkel te Rotterdam zijn wij bereikbaar op 010 425 31 59.

Contact

Laat uw ogen meten door een professional

Gratis deskundige oogmeting

Maak een afspraak