Van Ommeren Optiek heet nu Optiek Delfshaven

Brillenglazen

Het juiste brillenglas voor uw ogen

Ieder oog heeft andere eisen voor een scherp zicht. Naast de sterkte zijn ook de activiteiten in uw leven bepalend voor het juiste brillenglas voor uw ogen. Het is bij het vaststellen van de juiste brillenglazen dus ook belangrijk om mee te nemen of u een bril draagt bij het autorijden, lezen of werken achter de computer.

Brillenglazen aanmeten of controleren

Voor het aanmeten of controleren van brillenglazen bent u bij Optiek Delfshaven te Rotterdam aan het juiste adres. Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van brillen en besteden dan ook de grootst mogelijke zorg aan uw ogen. Het meten van uw ogen wordt uitgevoerd door een ervaren opticien of optometrist, zodat u de brillenglazen krijgt die het beste bij uw ogen passen.

Bij ons krijgt u de glazen die het beste bij uw ogen passen

Verschillende soorten brillenglazen

Het assortiment brillenglazen van Optiek Delfshaven bestaat onder andere uit glazen voor dichtbij of veraf, multifocale glazen, zonneglazen, meekleurende glazen, brillenglazen met ontspiegeling, leesbrillen en computerbrillen.

Kom langs bij Optiek Delfshaven!

Wilt u brillenglazen laten aanmeten of controleren? Maak dan een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Delfshaven te Rotterdam. Uiteraard kunt u ook voor meer informatie contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 010 - 425 31 59 of door het formulier op deze pagina in te vullen, wij laten dan snel iets van ons horen.

Vraag het de erkende opticien in Rotterdam

Aanhef:*
Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
 

Laat uw ogen meten door een professional

Gratis deskundige oogmeting

Maak een afspraak